В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Сьогодні, 27 квітня, в УМСФ відбувся День відкритих дверей.

З привітальним словом виступив ректор університету Дмитро Бочаров, який розповів про навчання в Університеті та важливі аспекти при виборі спеціальності. Спікером заходу була відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Тараненко, яка розповіла учасникам заходу про особливості вступної кампанії у 2024 році, процедуру створення та подання електронних заяв.

Декани факультетів та директор навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин детально представили переваги кожної освітньої програми та допомогли учасникам заходу дізнатися про якісну вищу освіту в нашому університеті та надали вичерпні відповіді на численні запитання батьків.

Одним з напрямків діяльності університету є студентське самоврядування. Представники студентського парламенту факультетів університету розповіли про діяльність та структуру студентського самоврядування.

Навіть повітряна тривога не завадила проведенню нашого заходу. Після оголошення повітряної тривого учасники заходу спустилися в укриття і ми продовжили наш захід у безпечному місці.

Дякуємо всім, хто завітав до нас! Ми вражені вашим інтересом та запитаннями. Бажаємо успіху в подальшому виборі та чекаємо з нетерпінням зустрічі в новому навчальному році!

Більше фото дивись тут