Переможна хода наших спортсменів

Дзюдо

19 квітня 2024 року у місті Дніпро пройшов черговий старт обласного календаря з дзюдо - Кубок Дніпропетровської області серед чоловіків та жінок. У змаганнях прийняло участь понад 100 спортсменів з Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського, Синельникового, Новомосковська та села Широке Криворізького району Дніпропетровщини.

Цей турнір є відбірковим стартом до Кубку України, який заплановано вже на початок травня. На татамі вийшов потужний склад учасників - володарі національних та міжнародних нагород, серед яких і представник Університету митної справи та фінансів, Назар Кулєшов (М-20-3).

Медалі на обласному Кубку розіграли в семи вагових категоріях у чоловіків та жінок. У всіх чотирнадцяти вагових найсильнішими стали представники Дніпра, зокрема наш Назар - переможець та чемпіон турніру у ваговій категорії -73 кг.

Футбол

Приємні спортивні новини надійшли і від збірної команди університету з футболу. Вже другий місяць поспіль хлопці приймають участь у міському турніру з футболу «Пульс». Майже кожного тижня відбуваються матчі, в яких наші спортсмени показують чудовий результат (фото). Пройшовши відбірковий етап, хлопці впевнено піднімаються по турнірній таблиці та вже на сьогодні, вони забезпечили собі вихід у наступний етап. На протязі осіннього етапу наша команда матиме шанс поборотися за медальну першість.

Як зазначив капітан команди, Якименко Ренат (ЕО-23-1): «Суперники доволі сильні та не завжди «зручні». Насичений графік ігор, який ми поєднуємо з навчанням, дуже виснажує, але незважаючи на втому та травми - ми боремося за кожну хвилину гри, що відображається кількістю забитих м'ячів. Дуже вдячні керівництву університету та кафедрі фізичного виховання за підтримку!».

Варто зазначити, що наша команда є наймолодшою у турнірі, як за віком так і за досвідом гри, саме у такому складі. Хлопці показують гарний результат та перспективну командну гру.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає наших спортсменів з досягнутими результатами та бажаємо вдалого виступу Назару Кулєшову на Кубку України з дзюдо, а футболістам - сил, наснаги та переможних матчів!