ОСВІТНІЙ ФОРУМ «СТРАТЕГІЯ ЗМІН СИСТЕМИ ОСВІТИ. РОЗВИТОК ПОТЕНЦІАЛУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ».

Представники Університету митної справи та фінансів, зокрема і кафедри правоохоронної діяльності взяли активну участь у значущому заході цього року – Освітньому форумі, присвяченому стратегії реформування системи освіти та розвитку потенціалу Дніпропетровської області.

Захід був організований за сприяння Освітнього Холдингу «Логос» та Дніпропетровської обласної військової адміністрації. Унікальна можливість для наших викладачів не лише ділитися своїм досвідом, а й засвоювати передові практики колег з усієї України, сприяє створенню більш гнучкої та інноваційної освітньої системи та оновленню освітніх програм. Завдяки таким форумам, наш університет продовжує бути на передовій змін, що впроваджуються в освіті, і відіграє ключову роль у підготовці фахівців, здатних відповідати викликам сучасності.

Ми висловлюємо щиру подяку Освітньому Холдингу «Логос» та Дніпропетровській обласній військовій адміністрації за організацію Освітнього форуму. Їхня відданість справі освіти та розвитку регіону забезпечила успішне проведення заходу, який відкрив нові горизонти для обміну досвідом та сприяв підвищенню кваліфікації учасників.