СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»: ЛЕКЦІЯ-ЗУСТРІЧ ІЗ ПОТЕНЦІЙНИМИ АБІТУРІЄНТАМИ

В рамках профорієнтаційної роботи та підвищення рівня знань про розуміння права України, права Європейського Союзу та міжнародного права завідувач кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ Сергій Перепьолкін провів лекцію-зустріч із учнями 10-11 класів Комунального закладу освіти ДМР «НВО № 136 класична гімназія ім. Кирила і Мефодія». Головна мета заходу полягала у сприянні подальшого усвідомлення здобувачами освіти сутності та ролі права у регулюванні суспільних відносин. Потенційні абітурієнти змогли підвищити свій рівень знань про право України, право Європейського Союзу та міжнародне право, а також обговорити переваги спеціальності 293 «Міжнародне право» та свої перспективи вступу до Університету митної справи та фінансів. 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність керівництву Комунального закладу освіти ДМР «НВО № 136 класична гімназія ім. Кирила і Мефодія» за організацію зустрічі та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)