ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ: ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ

28 березня 2024 р. представниці кафедри соціального забезпечення та податкової політики Тетяна Александрюк та Тетяна Дулік взяли участь у роботі практичного воркшопу від компанії Grant Thornton «Правовий режим Дія.Сіті ー пільговий режим оподаткування».

Спікером заходу був Шутий Максим, партнер напрямку трансфертного ціноутворення, податкового та фінансового консалтингу Грант Торнтон Україна.

Під час заходу учасники ознайомилися з режимом Дія Сіті, дізналися про кваліфікаційні та фінансові вимоги для набуття статусу; розглянули питання запровадження податку на прибуток та податок на виведений капітал для резидентів Дія Сіті, а також обговорили питання запровадження договірних відносин з працівниками та їх оподаткування.

Результати обговорення представниці кафедри запропонували відобразити у окремих модулях дисциплін освітніх програм «Податкова справа» освітнього рівня бакалавр та «Податкове регулювання» освітнього рівня магістр, які запроваджені на кафедрі соціального забезпечення та податкової політики для спеціальності 051 «Економіка».