Естетична групова гімнастика

29-31 березня 2024 року у Дніпрі пройшов Чемпіонат України та Всеукраїнські змагання з естетичної групової гімнастики «Крила перемоги». До нашого міста завітало понад 250 учасниць з Харкова, Бучі, Києва, Запоріжжя тощо.

Головний організатор заходу Дніпропетровська обласна федерація естетичної групової гімнастики на чолі з Кондратенко Вікторією – доцентом кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки Університету митної справи та фінансів.

З вітальним словом до учасниць змагань звернулись: заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай та Андрій Панченко в.о. директора департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА.

Наше місто представляли спортсменки як наймолодшої вікової категорії 4-6 років, так і 16 років та старші. Всі дівчатка завершили змагання з призовими місцями.

Художня гімнастика:

30 березня 2024 року спортивний комплекс Університету, який розташований на лівому березі Дніпра приймам Першість м. Дніпро та відкриті змагання СК «Rhythmic Star» з художньої гімнастики.

Змагання проведені за сприянням кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки, суддівського та тренерського корпусу з художньої гімнастики, головний суддя змагань, суддя національної категорії – Юлія Мирна. У змаганнях приймали участь понад 100 спортсменок різної вікової категорії.

Футбол:

Протягом останнього тижня березня також відбулись матчі збірної команди університету з футболу в рамках міського турніру «Пульс». Наші хлопці провели дві переможні гри та одну зіграли з нічійним результатом 2:2.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки щиро вітає учасників і переможців змагань, тренерів та організаторів заходів!