В межах соціального проєкту для студентів "Scholarship в Україні" стартував новий конкурс для здобувачів вищої освіти під гаслом «Мотивація нескорених 2.0».

Мета конкурсу - підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні у період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді.

У сучасних умовах цей конкурс є як ніколи актуальним, щоб українські студенти відчули підтримку у непростий час та не втратили надію у гідне майбутнє.

Детальніше про діючий конкурс:

Участь у конкурсі безкоштовна! Переможці ( 5 освітніх закладів) отримують спеціальні нагороди у вигляді “наборів медійника”, до якого входять: 

  • веб-камера
  • освітлення
  • штатив
  • монопод
  • бездротові навушники .

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсі, ми надаємо сертифікати учасників конкурсу "Мотивація нескорених 2.0"

Студенту необхідно підготувати конкурсну роботу у форматі відеоролика/презентації, що відображатиме переваги його освітнього закладу ( або факультету, кафедри чи наукового гуртка) та надіслати на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..ua для оцінки журі.

Тема робіт  -  “Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів”

Заявки на участь прийматимуться з 20 березня по 25  травня  на сторінці конкурсу https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html

Участь у конкурсі безкоштовна! Детальні умови - на офіційному сайті проєкту https://scholarship.in.ua/

Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/cUWWAwU7qTE?si=1aOsDxsXOCq_KUtx

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/. Також за запитом ми можемо надати докази виплат грантів переможцям.

Якщо необхідно, ми можемо підготувати новину та графічний матеріал спеціально для вашого сайту.

Дякую за підтримку нашого проєкту у такий скрутний час.