Програма академічної мобільності в Лодзькому Університеті

Оголошується конкурс на участь у програмі академічної мобільності в Лодзькому Університеті (Польща)!

У рамках реалізації Угоди про наукову та освітню співпрацю з Лодзьким Університетом (Республіка Польща) УМСФ має право направити 10 здобувачів вищої освіти для участі у програмі академічної мобільності в Лодзькому Університеті в першому семестрі 2024-2025 навчального року.

З переліком освітніх програм Лодзького Університету, запропонованих для реалізації академічної мобільності, можна ознайомитися за посиланням: https://www.uni.lodz.pl/en/mobility-study-programmes-and-courses

Мови навчання: англійська (більшість курсів), польська.

Вимоги до кандидатів на участь у конкурсі:

- високі показники успішності навчання (середній бал навчання);

- належний рівень володіння іноземною мовою (не нижче В1, за окремими курсами – вищий рівень); навчальний процес реалізується переважно англійською.

Для участі у конкурсі необхідно:

Заповнити до 29 березня 2024 року (включно) гугл форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyQKYtOxZeWF_WCfWGJ6sBfSOlO_hkeo4SUfR3GgLSp94L2A/viewform?usp=sf_link

Після заповнення гугл форми додатково буде призначена співбесіда.

Університет номінуватиме всіх відібраних на конкурсній основі бажаючих взяти участь у програмі мобільності. Звертаємо увагу на те, що Університет не може впливати на обмеження, що діють в умовах воєнного стану.

Довідково

І семестр у Лодзькому Університеті триває з жовтня до середини лютого.

Плата за навчання в Лодзькому Університеті на програмі академічної мобільності не стягується. Інші витрати покриваються студентами. Лодзький Університет забезпечує проживання здобувачів освіти в університетському гуртожитку (орієнтовна вартість 80–130 євро на місяць). Орієнтовні витрати на життя в Лодзі складають 300-350 євро на місяць. Додатково здобувачки освіти сплачують візовий збір, страхові платежі та транспортні витрати.

Команда відділу міжнародних зв’язків запрошує до співпраці та бажає успіхів у конкурсному відборі!

навчальний корпус № 1, кім. № 234

(056) 756-05-58

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.