ЗУСТРІЧ ПРОФЕСОРІВ КАФЕДРИ З ВИПУСКНИКАМИ 67 ШКОЛИ

29 лютого о 10.00 кафедрою обліку, аудиту, аналізу і оподаткування  Університету митної справи та фінансів проведена on-line зустріч з учнями трьох випускних класів КЗО «Спеціалізова школа № 67».

Завідувач кафедри презентувала інформацію про особливості та переваги бакалаврської освітньої  програми «Обліково-аналітичне забезпечення управління бізнесом» спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Вакульчик Олена Михайлівна звернула увагу на тому, професія має міжнародний статус та дозволяє працевлаштуватися у будь-якій країні світу, а професійні бухгалтери потрібні для роботи в усіх галузях економіки як в приватних, так і в державних структурах.

Учні цікавились рівнем заробітної плати висококваліфікованого бухгалтера та аудитора, необхідністю знання іноземних мов та вмінням працювати у різних компьютерних програмах.

З учнями також спілкувалась професор кафедри Фесенко Валерія Валеріївна, яка презентувала роботу Центру розвитку аудиту, розповіла про партнерів кафедри та можливості проходження практики і працевлаштування.    

Професори кафедри запросили учнів та вчителів школи на екскурсії в університет та надали необхідну для вступу інформацію