ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ 11-их КЛАСІВ ДНІПРОВСЬКОГО ЛІЦЕЮ 3 ДМР

26 лютого колектив кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну провів профорієнтаційну онлайн-зустріч з одинадцятикласниками Дніпровського ліцею №3 ДМР. До заходу долучилися директор ННІ права та міжнародно-правових відносин, доктор юридичних наук Ліпинський Владислав Віталійович; завідувачка кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну, доктор філологічних наук, професорка Калашнікова Ольга Леонідівна; доцентки кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну, кандидатки філологічних наук Дашко Наталія Станіславівна та  Жарко Світлана Юріївна і доцентка кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну, кандидатка філоcофських наук Башкєєва Олена Миколаївна.

Під час зустрічі учнів ознайомлено загалом з ННІ права та міжнародно-правових відносин і більш детально – зі спеціальностями 022 «Дизайн» та 034 «Культурологія» (Експертиза культурних цінностей). Продемонстровано ознайомчі цікаві і досить змістовні відео, що формують уявлення про сутність та специфіку кожної спеціальності, сфери діяльності майбутніх фахівців у цих галузях, а також про студентське життя в стінах УМСФ.

Обирайте першу в країні навчальну програму «Експертиза культурних цінностей» (спеціальність 034 «Культурологія») та спеціальність 022 «Дизайн» і долучайтеся до нашої дружної родини!