ПЕРШІ ЗАХИСТИ МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 232 «СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ»

Минуло менше двох років з відкриття освітньої програми «Управління соціальною безпекою» спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» і можна вітати перших магістрів з блискучим захистом магістерських кваліфікаційних робіт!

Публічні захисти відбулися на базі Департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради, а саме у Прозорому офісі. Здобувачі вищої освіти мали можливість представити результати своїх досліджень і напрацювань безпосередньо фахівцям-практикам, почути від них питання та справжні приклади з життя, які тільки підтверджували сказане. У результаті захист перейшов у живу дискусію, яка підтвердила практичне значення проведених досліджень студентами.

Окремо слід відмітити роботу голови атестаційної комісії – заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директора департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Підлубного Едуарда Станіславовича. Саме він розпочинав дискусії, які вміло переводив з наукової у практичну площину.

Всі здобувачі були вдячні начальниці управління соціального захисту департаменту Максименко Ірині Володимирівні, яка допомогла максимально ефективно організувати проходження переддипломної практики, рецензувала окремі кваліфікаційні роботи та підтримувала під час захисту.

Вітаємо магістрів із захистом! Бажаємо вдалого кар’єрного старту!