В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Сьогодні, 24 лютого, в УМСФ відбувся День відкритих дверей.

Зустріч розпочалася з вступного слова відповідального секретаря приймальної комісії Вікторії Тараненко, яка розповіла про різноманітність освітніх напрямків, що пропонує університет, а також про міжнародну співпрацю, наукову та культурно-соціальну роботу.

Декани факультетів та директор навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин детально представили переваги кожної освітньої програми та допомогли учасникам заходу дізнатися про якісну вищу освіту в нашому університеті.

Одним з напрямків діяльності університету є студентське самоврядування. Ярослав Соломатін, голова студентського парламенту навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин, розповів про діяльність та структуру студентського самоврядування.

Також, учасники заходу мали унікальну можливість відвідати нову виставку «Два роки війни за волю та гідність» та Музей митної справи. Екскурсію проводили завідувач кафедри історії та теорії держави і права, доктор історичних наук, проф. Морозов Олег Вікторович та доцент кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанної справи, кандидат географічних наук, доцент Горб Костянтин Миколайович.

Дякуємо всім, хто завітав до нас! Ми вражені вашим інтересом та запитаннями. Бажаємо успіху в подальшому виборі та чекаємо з нетерпінням зустрічі в новому навчальному році!