СТУДЕНТИ-МІЖНАРОДНИКИ ТА ТРЕНІНГ «ДЕМОКРАТІЯ ЧЕРЕЗ ДІЇ»

16-18 лютого 2024 року представниці 2 курсу спеціальності 293 «Міжнародне право» Ксенія Невінчана та Валерія Рудик (гр. МП 22-1,2) взяли участь у Тренінгу «Демократія через дії», що проводився у м. Чернівці. Тренінг перевершив усі очікування. Три дні активного брейн-шторму; розбір багатьох аспектів життя активного громадянина, таких як демократія, захист прав, дискримінація, роль у суспільстві; панівна атмосфера натхнення, позитиву😊 та багато інших моментів залишилися в памʼяті. Усі учасники були супер щирими та яскравими особистостями, з якими хотілося не лише працювати, а й просто проводити час.💓 Тренінг було організовано ГО «Центр молоді Чернівців» у межах курсу громадянської освіти «Демократія через дії», що створений Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) у партнерстві з ГО «Боротьба за права».

#ДемократіяЧерезДії #ГромадянськаОсвіта #IFES

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ висловлює вдячність фасилітаторам, тренерам та організаторам тренінгу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)