ДОСВІД ВИПУСКНИКІВ МАЙБУТНІМ ВИПУСКНИКАМ

21 лютого 2024 року випускниці 2023 року спеціальності 293 Міжнародне право (гр. МП 19-1,2) Олександра Бондик, Софія Міхненко та Анастасія Фідик зустрілися онлайн із здобувачами освіти 4 курсу спеціальності 293 Міжнародне право (гр. МП 20-1). Під час зустрічі наші випускниці поділилися досвідом підготовки та складання ЄВІ та ЄФВВ, подання документів для вступу до магістратури та навчання за кошти державного бюджету в провідних закладах вищої освіти України, а також відповідали на питання та рекомендували використані ними практики для розв’язання різних непередбачуваних ситуацій. 

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність Олександрі Бондик, Софії Міхненко та Анастасії Фідик за участь у заході та запрошує інших випускників спеціальності 293 «Міжнародне право» ділитися досвідом із здобувачами вищої освіти, що навчаються на спеціальності 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)