ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТИ З МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ

15 лютого о 13.00 кафедрою обліку, аудиту, аналізу і оподаткування  Університету митної справи та фінансів проведена on-line зустріч з учнями Дніпропетровського коледжу транспортної інфраструктури, які навчаються за спеціальністю «Бухгалтерський облік».

Завідувач кафедри Вакульчик Олена Михайлівна презентувала інформацію про особливості та переваги бакалаврської освітньої  програми «Обліково-аналітичне забезпечення управління бізнесом» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Доцент кафедри Васильєва Валентина Георгіївна, яка є практикуючим бухгалтером,  розповіла майбутнім абітурієнтам про  сучасні програми автоматизованого обліку, для чого вони використовуються та як вони спрощують облікову роботу. Зосередили увагу на тому, що професійні бухгалтери потрібні для роботи абсолютно в усіх секторах економіки, професія має міжнародний статус та дозволяє працевлаштуватися у будь-якій країні світу, а заробітна плата висококваліфікованого бухгалтера одна з найвищих як  в Україні, так і закордоном.

 Після презентації майбутні абітурієнти мали змогу отримати відповіді на всі свої запитання. З учнями також спілкувалась декан фінансового факультету Архірейська Наталія Вікторівна, яка запросила їх на екскурсії в університет та надала необхідну для вступу інформацію.