27 грудня 2023 року співробітники кафедри правоохоронної діяльності взяли участь у тренінгу присвяченому тематиці «Ефективна та не травматична комунікація зі свідками під час документування воєнних злочинів»

Співробітники кафедри правоохоронної діяльності  продовжують підвищувати кваліфікацію. 27 грудня 2023 року як день активного і плідного участі в тренінгу, спрямованому на вдосконалення комунікативних навичок у роботі зі свідками під час документування воєнних злочинів.

Тема заходу, "Ефективна та нетравматична комунікація зі свідками та потерпілими під час документування воєнних злочинів", виявилася особливо актуальною у контексті правозахисної діяльності та розслідування воєнних злочинів. Учасники тренінгу мали можливість вивчити та вдосконалити методи, що дозволяють взаємодіяти зі свідками, забезпечуючи при цьому їхню психологічну безпеку та збереження інформації в найефективніший спосіб.

Дякуємо організаторам заходу за сприяння підвищенню рівня професіоналізму та впевненості в справедливості проведених розслідувань.