Спортивна грація, краса та професійність!

Минулі вихідні ознаменувались ще одним спортивним заходом – кубок України з черлідингу та чир-спорту. Змагання відбулись у м. Кам’янське, головний суддя змагань – президент Всеукраїнської федерації Носак Анатолій Миколайович.

Університет митної справи та фінансів на цьому заході представили: у якості судді і представника команд – доцент кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки, президент Дніпровської федерації Бузоверя Анна; у якості учасників, а також тренерів команд студентки спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», група ФВ-23-1 – Мінак Альона, Кабигроб Марина, Кошман Олександра.

Наші дівчата показали високий особистий професійний і тренерський рівні:

    Альона Мінак - 1 місце у номінації Freestyle Dance Solo, студентська ліга;

    1 місце команди СК «Infinity», вікова категорія діти 4-7 років, номінація Cheer Dance Show, тренер Мінак Олена;

    1 місце Шинкарук Олена, вікова категорія діти 9-12 років, номінація Cheer Dance Solo, тренер Кошман Олександра;

    2 місце Русаненко Мілана, вікова категорія діти 4-7 років, номінація Cheer Dance Show, тренери Кошман Олександра, Кадигроб Марина.

Отже, не зважаючи на те, що дівчата є студентками тільки першого курсу, ми вже маємо такий чудовий результат. Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає нашого доцента Анну Бузоверю та дівчаток, бажаємо щоб набуті, протягом навчання, знання та навички втілились у подальших особистих перемогах та досягненнях ваших підопічних.