ДО НАС ЗАВІТАЛИ ГОСТІ!

12 грудня до Університету митної справи та фінансів завітали випускники Середньої загальноосвітньої школи №6 м.Дніпро. Їм провели невелику екскурсію головним корпусом університету, зробили презентацію спеціальностей ННІ права та міжнародно-правових відносин і надали можливість поспілкуватися не лише з його директором та  завідувачами кафедр, але й зі студентами.

Про кафедру експертизи культурних цінностей та дизайну майбутнім абітурієнтам розповідала її завідувачка, доктор філологічних наук, професор Калашнікова Ольга Леонідівна. Також серед присутніх були й другокурсники спеціальності 034"Культурологія" (Експертиза культурних цінностей), які радо приділили увагу кожному одинадцятикласнику, поділившись власними враженнями від навчання й чому слід обирати саме цю професію.

Захід пройшов у теплій атмосфері, зарядив позитивом і, ми впевнені, допоміг випускникам визначитися з вибором майбутньої спеціальності. Тому якщо Ви навчаєтеся в одинадцятому класі й досі не знаєте куди вступати, двері нашого університету завжди відчинені!

Приходьте до нас і ви не помилитеся, бо ми найкращі!