ПОСВЯТА В ЛІЦЕЇСТИ У СТІНАХ УНІВЕРСИТЕТУ

8 грудня в Університеті відбулася яскрава подія: посвята у ліцеїсти учнів 10 та 11 класів Дніпровського ліцею №129 Дніпровської міської ради. Такий захід проводився ліцеєм вперше, тож ми раді, що цю визначну подію новостворений ліцей провів саме на базі Університету митної справи та фінансів.

На сцені актової зали Університету сяяли талановиті зірки з числа учнів ліцею і складалося враження, що інших в цьому закладі і не навчається. Окрім досягнень у навчанні, демонстрації талантів, представники ліцею скромно представили свої здобутки на ниві волонтерства: це і плетіння сіток, «кікімор», збір подарунків для ЗСУ та багато чого, що наближає нашу перемогу.

Хоч і незаплановано, але відбулося спілкування учнів випускових класів та їх батьків з відповідальним секретарем приймальної комісії УМСФ Вікторією Тараненко щодо вступу до Університету наступного року.

Тепла атмосфера, неймовірні учні та завзяті вчителі ліцею, а також фантастичні локації в Університеті створили незабутні спогади про таку подію, як посвята у ліцеїсти.