Всеукраїнський семінар

9-10 грудня 2023 року на базі Університету митної справи та фінансів проведено Всеукраїнський семінар для тренерів та суддів з групової естетичної гімнастики. Захід проведено під патронатом національної федерації естетичної групової гімнастики, а безпосередній організатор – президент обласної федерації, доцент кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки – Вікторія Кондратенко.

Програмою семінару заплановано і проведено декілька теоретичних і практичних занять для тренерів та суддів щодо розгляду загальних положень змагальної короткої програми, вимог до костюмів, музичного супроводу, технічних та артистичних параметрів оцінювання, окремих елементів короткої та довгої змагальних програм для юніорок та синьйорок.

У заході прийняли участь 35 суддів та тренерів, які представили десять регіональних центрів і м. Київ. З метою отримання нового досвіду, розширення soft skills майбутнього професійного тренера, інструктора, судді до участі у семінарі залучені студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».