Відкрита лекція заступника командувача зі стратегічних комунікацій Східного угруповання Збройних Сил України полковника Сергій Череватого в Університеті митної справи та фінансів

В Університеті митної справи та фінансів відбулося творча зустріч - відкрита лекція заступника командувача зі стратегічних комунікацій Східного угруповання Збройних Сил України полковника Сергія Череватого для студентів першого курсу спеціальностей «Журналістика», «Міжнародні відносини, регіональні студії та суспільні комунікації», «Маркетинг».

Під час зустрічі студенти мали можливість ознайомитися з особливостями розвитку стратегічних комунікацій у Східному угрупованні Збройних Сил України. Говорили про такі важливі теми, як інформаційно-психологічні операції, проактивні комунікаційні кампанії, допомога в роботі іноземним та українським ЗМІ в зоні бойових дій, а також супровід перших осіб країни на передову.

Окрему увагу було приділено важливим питанням створення таких патріотичних документальних фільмів, як: «Битва за Київ», «Герої Крут: Гостомельський рубіж», «Битва за Харків», «Війна – жіноча справа».