АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ МАГІСТЕРСЬКИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ПІД ЧАС ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ НА БАЗІ ГО «ІНСТИТУТ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ»

Під час переддипломної практики 4 грудня 2023 року відбулася робоча зустріч генерального директора ГО «Інститут громадської експертизи», кандидата наук з державного управління Олексія Літвінова зі студентами магістратури 2 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (групи ПУ23-1м та ПУ23-1зм).

Олексій Літвінов провів ознайомчу лекцію про Порядок сприяння проведенню громадської експертизи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, нормативно-правове забезпечення, терміни розгляду запитів на публічну інформацію, особливості формування запитів, визначення адресатів запитів на публічну інформацію відповідно до проблематики магістерського дослідження, особливості опрацювання результатів запитів і розроблення рекомендацій та пропозицій для органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Разом із здобувачами вищої освіти розроблено план заходів щодо конкретизації та посилення практикоорієнтованості результатів магістерських досліджень, значущості їх оприлюднення для громадськості та органів публічної влади.   

Дякуємо п. Олексію Літвінову за цінні рекомендації та активну участь у практичній підготовці магістрів! Дякуємо за наданий майданчик для обговорень нагальних проблем та можливості донесення пропозицій щодо їх розв’язання до органів публічної влади за результатами магістерських досліджень!