Турніри обласної першості тривають…

23 листопада 2023 року НТУ «Дніпровська політехніка» приймав турнір зі стрітболу серед студентів та студенток закладів вищої освіти Дніпропетровської області. У змаганнях прийняло участь 10 чоловічих і 3 жіночі команди. Головний суддя змагань – завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Володимир Вілянський.

Не зважаючи на доволі прохолодну температуру у приміщенні, команди прояви високий професіоналізм і злагодженість командних дій. Команда Університету митної справи та фінансів виборола бронзові нагороди посівши ІІІ загальнокомандне місце! До складу команди увійшли: Марущак Нікіта (ПС-23-1), Степанов Микита, Зубко Данило, Свіченський Ігор, Мельник Андрій (Т-23-1), Шиян Артем, Єгоров Володимир (М-23-3), Щокін Ілля (ГРС-21-2). Представник команди – Валерія Оніщенко (ФК-23-3).

Переможці змагань команда НТУ «Дніпровська політехніка», срібні нагороди у юнаків Університету імені Альфреда Нобеля. Серед жіночих команд (ми не приймали участь) найкращою стали дівчата Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

27 листопада 2023 року Придніпровська державна академія будівництва та архітектури приймала турнір з бадмінтону серед студентів та студенток закладів вищої освіти Дніпропетровської області. Головний суддя змагань – завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Володимир Шиян.

Наш університет був представлений тільки у жіночому розряді Журавльовою Вікторією (РС-22-2) та Кононенко Аріною (ІК-23-1). Серед 12 учасниць турніру наші дівчатка посіли п’яте і восьме місце відповідно.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає наших спортсменів, бажаємо не зупинятися на досягнутому та рухатись до майбутніх перемог!