ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ НА БАЗІ ГО «ІНСТИТУТ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ»

Студенти магістратури 2 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (групи ПУ23-1м та ПУ23-1зм) 21 листопада 2023 року провели надзвичайно цікаву зустріч з одним з найдинамічніших партнерів-стейкхолдерів, що активно розвиває міжнародну співпрацю та впроваджує проекти місцевого розвитку в територіальних громадах – Громадська організація «Інститут громадської експертизи».

Генеральний директор ГО «Інститут громадської експертизи», кандидат наук з державного управління Олексій Літвінов розповів про діяльність організації, проекти міжнародної співпраці з Молдовою, Сполученими Штатами Америки, Федеративною Республікою Німеччина та Польщею, а також зосередив увагу студентства на проблемах і відповідних проектах по відновленню територій територіальних громад, управління ресурсами в забезпеченні підтримці Збройних Сил України з боку громад, а також на питаннях підвищення прозорості роботи органів публічної влади, зокрема щодо актуальності та доступу до публічної інформації. Також п. Олексій поставив питання щодо інформаційного обґрунтування магістерських досліджень: доцільності їх проведення на основі запитів на публічну інформацію та розроблення пропозицій за їх результатами як рекомендацій, офіційно спрямованих до органів публічної влади. Всі ці можливості ГО «Інститут громадської експертизи» надає нашим студентам в межах заключних етапів виконання освітньо-професійної програми магістратури за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» – переддипломної практики в магістратурі.

Дякуємо п. Олексію Літвінову за корисні поради, рекомендації, широкі можливості щодо практичної частини підготовки магістерських дипломних робіт та апробацію основних висновків і рекомендацій!

До нових зустрічей!