ЕКСКУРСІЯ НА МИТНИЙ ПОСТ «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» ДНІПРОВСЬКОЇ МИТНИЦІ

Студенти спеціальності 034 «Культурологія» (Експертиза культурних цінностей) ІК-23-1  за ініціативою Університету митної справи та фінансів з ознайомчою екскурсією відвідали митний пост «Слобожанський» Дніпровської митниці 22 листопада 2023 р.

Студенти зазначають, що наш університет влаштував їм неймовірно корисну подорож, завдяки чому вони познайомились із митною справою ближче та дізнались багато нового від працівників, які залюбки поділились власним досвідом із ними. Студентів познайомили з дружнім колективом цілеспрямованих і завзятих працівників, і це дуже заохотило студентів як майбутніх фахівців, працювати саме на митниці.

Екскурсія дала змогу вочевидь побачити і зрозуміти, яким чином експерти культурних цінностей мають змогу допомогти нашому суспільству зберегти, дослідити і передати історико-культурні цінності у спадок майбутньому.  Співробітники митного посту «Слобожанський» Дніпровської митниці розповіли про особливості професійної діяльності в митних органах і на митних постах, побачили вантажівки та товари, що ось-ось пройдуть митний контроль, в подробицях дізнались про інші процеси, за які відповідальні працівники: розвантаження та митне оформлення товарів тощо. 

Ця екскурсія викликала надзвичайний інтерес у студентства, адже дала їм неповторну можливість пірнути у робочу стихію митників та дійсно зацікавила їх, бо, як експерти культурних цінностей, вони розуміють, що історико-культурні цінності є безцінним скарбом для майбутніх поколінь, який відображає культурний дух і спадщину народу.

Студенти спеціальності 034 «Культурологія» (Експертиза культурних цінностей) ІК-23-1  щиро дякують за всебічну підтримку і організацію такої цікавої екскурсії керівництву нашого університету і керівництву митного поста «Слобожанський» Дніпровської митниці.