СПІВПРАЦЯ, ІНІЦІЙОВАНА СТУДЕНТСЬКИМ ТА УЧНІВСЬКИМ САМОВРЯДУВАННЯМ!

23 листопада було підписано договір про співпрацю між Університетом митної справи та фінансів і Дніпровським ліцеєм №36 Дніпровської міської ради. Ініціатива співпраці походила від учнівського самоврядування ліцею та була підтримана студентським самоврядуванням факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин. Цікаво, що планування дій щодо реалізації співпраці закладів здійснювали саме учні і студенти, виходячи зі своїх інтересів.

Ректор університету, Дмитро Бочаров, представив учасникам зустрічі досягнення Університету, чим зацікавив до більш тісної співпраці у науковій, навчальній, спортивній діяльності. Директорка ліцею, Альвіна Волкова, та заступник директора, Діна Осипенко, висловили побажання проведення більш активної роз’яснювальної роботи щодо вступу до закладів вищої освіти. Окремі напрями відповідної співпраці були одразу погоджені з відповідальним секретарем приймальної комісії Вікторією Тараненко.

У рамках співпраці було запропоновано спільні проєкти на базі лабораторій Університету, що викликало неабияку зацікавленість в учнів ліцею.

Чекаємо на спільні активності!