«Україна – світ: діалог культур» (До Міжнародного дня філософії)

22 листопада 2023 року  відбулася Всеукраїнська інтернет-конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Україна – світ: діалог культур» (До Міжнародного дня філософії), організаторами якої були: Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації та змісту освіти», Державний вищий навчальний заклад «Український державний хіміко-технологічний університет», Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, Університет митної справи та фінансів.

Конференція відбувалася у змішаному форматі, що дозволило презентувати  більше 100 доповідей студентів та молодих учених.

Кафедра Експертизи культурних цінностей та дизайну УМСФ взяла активну участь у підготовці конференції: 19 студентів різних факультетів та спеціальностей УМСФ під керівництвом професора Калашникової О.Л., професора Корха О.М., доцентів Башкеєвої О.М., Жарко С.Ю., Дашко Н.С. підготували доповіді і тези, з якими виступили в онлайн і офлайн форматах.

Студенти УМСФ достойно представили свій навчальний заклад, а їхні доповіді активно і з зацікавленням обговорювалися учасниками конференції.

Матеріали конференції будуть розміщені на сторінці кафедри Експертизи культурних цінностей та дизайну.

Пишаємося молодими науковцями і бажаємо їм подальших наукових досягнень !!!