КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО ТА ПРИВАТНОГО ПАВА УМСФ РОЗШИРЮЄ МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ. ВСЕ ЗАРАДИ ПІДГОТОВКИ ВИСОКОПРОФЕСІЙНИХ ЮРИСТІВ!

На цьому тижні в Страсбурзі відбувається важлива подія - Всесвітній форум за демократію - 2023.

На нього зібралися більше 300 осіб з усіх куточків світу для того, щоб обмінятися своїм досвідом і кращими практиками у вирішені проблем у їх країнах за допомогою інструментів демократії.

Однією зі спікерів цього форуму стала доцентка кафедри публічного та приватного права УМСФ Анжеліка ПИЛИПЕНКО. Вона представила УМСФ на такому заході, поділилася досвідом реалізації вітчизняного законодавства та згуртування громадян України, та жителів кожної місцевої громади у відповідь на виклики, перед якими наше суспільство постало під час повномасштабної війни. На прикладі об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення вона продемонструвала здатність наших людей долати будь-які труднощі разом.

Посилання на сторінку форуму:

Https://www.coe.int/en/web/world-forum-democracy/lab-3-social-justice-and-equality-how-to-meet-basic-needs-and-save-the-planet-

Вступайте на спеціальність 081 «Право» в УМСФ, адже тут якість навчання, професіоналізм, поєднання теорії та практики!!!!