Відбулося засідання деканів факультетів, завідувачів та викладачів кафедр маркетингу Університету митної справи та фінансів і Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

10 листопада 2023 року в рамках циклу зустрічей закладів-партнерів відбулося засідання деканів факультетів, завідувачів та викладачів кафедр маркетингу Університету митної справи та фінансів і Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

На зустрічі були присутні декани Вікторія Володимирівна Даценко та Катерина Петрівна Пілова, завідувачі кафедр маркетингу Сергій Якович Касян та Вікторія Дмитрівна Хурдей, викладачі: професор Дмитро Анатолійович Міщенко, доцент Наталія Валентинівна Шинкаренко, доцент Тетяна Сергіївна Дронова.

В умовах сьогодення та подальшої повоєнної відбудови України, спеціальність Маркетинг грає важливу роль. Майбутні фахівці опановують теоретичне навчання разом з практичною підготовкою, яка зорієнтована на сталий розвиток, міжнародний та цифровий маркетинг, інноваційний потенціал країни з урахуванням національного та європейського досвіду маркетингового управління. Тому основною метою зустрічі стало обговорення шляхів подальшого розвитку та удосконалення освітньо-професійних програм бакалаврського та магістерського рівнів, проведення спільних тренінгових курсів, гостьових лекцій, конференцій та науково-дослідної роботи.

Кафедра маркетингу УМСФ висловлює велику вдячність кафедрі маркетингу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» за гостьовий візит, за плідну дискусію та вагомі пропозиції!

Крокуємо разом шляхом вдосконалення якості вищої освіти!