Не переможці, але потенційні чемпіони!

2 листопада 2023 року м. Кам’янське (Дніпропетровська обл.) зустрічало учасників відкритого турніру зі стрітболу серед аматорських команд. Змагання проводились у спортивному залі СК «Прометей», організатором виступив КЗ «Спорт для всіх» КМР.

Турнір передбачав участь двох вікових категорій (12-14 р. і 15-17р.). Університет митної справи та фінансів на цих змаганнях представила команда у складі: Зубко Данила, Свіченського Ігора, Мельник Андрія, Носик Антона, Степанова Микити, Мартинчук Олександра – всі студенти групи Т-23-1 (факультет інноваційних технологій).

Цікавим є той факт, що хлопці самостійно знайшли цей турнір і виявили бажання прийняти участь, не зважаючи на той факт, що команду вони сформували тільки місяць тому. У наполегливій боротьбі, серед 11 команд, наші хлопці посіли почесне 4 місце. Дуже достойний результат для такої конкурентної боротьби і перших змагань у такому складі.

Учасників привітали та нагородили директор ДЮФШ «Надія» Едуард Коряк і т.в.о. директора КЗ «Спорт для всіх» КМР Наталія Соломоненко.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає та пишається нашою командою! Бажаємо нових перемог, а також запрошуємо всіх бажаючих на міжфакультетський турнір університету зі стрітболу 6-8 листопада 2023 року, де ви можете особисто побачити наших зірочок баскетболу у грі.