Триває серія презентацій Молодіжної демократичної асоціації «ЙОДА»!

В рамках реалізації Протоколу про співпрацю між Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні (IFES Україна) та Університетом митної справи та фінансів від 08 грудня 2022 р., триває викладання навчального курсу «Демократія: від теорії до практики» для студентів ІІ курсу спеціальності 293 «Міжнародне право» у першому семестрі 2023-2024 навчального року.

02 листопада 2023 року відбулась чергова зустріч-презентація Анастасії КАЛІМАНСЬКОЇ, представниці Громадської організації «Молодіжна демократична асоціація «ЙОДА», менеджерки спільноти #dem_fam, на цей раз зі студент(к)ами навчальної групи МП-22-2.

Пані Анастасія розповіла історією заснування ЙОДА, окреслила напрямки діяльності асоціації та поінформувала про існуючі проєкти, а також можливу підтримку під час навчання на курсі та після його завершення.

 Кафедра міжнародного права та команда відділу міжнародних зв’язків УМСФ висловлює вдячність ГО «Молодіжна демократична асоціація «ЙОДА» зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю!

 За більш детальною інформацією про спеціальність 293 «Міжнародне право» пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права Сергія Михайловича Перепьолкіна (+38 067-180-49-48).