Cтуденти спеціальностей ІТ галузі факультету інноваційних технологій прийняли участь у зустрічі в рамках проєкту Learn IT від IT Dnipro Community

В рамках роботи Центру інформаційних технологій Університету митної справи та фінансів 26 жовтня 2023 р. студенти спеціальностей ІТ галузі факультету інноваційних технологій прийняли участь у зустрічі в рамках проєкту Learn IT від IT Dnipro Community яка була присвячена важливому для майбутнього працевлаштування питанню: як пройти співбесіду з першого разу та справити необхідне враження на роботодавця.

Спікерка Анна Тітенко, Recruitment lead Yalantis, розкрила секрети успішної самопрезентації та поділилась практичними порадами підготовки до співбесіди. Анна понад 8 років працює з людьми з метою виявлення їх талантів та можливостей реалізувати свій потенціал й готова ділитись досвідом.

На зустрічі говорили про: цінність співбесіди як для кандидата, так і для компанії, важливість підготовки до співбесіди, можливі етапи співбесіди в компанії, поведінку на співбесіді та важливість вашої активності та запитань.

Присутні мали можливість поставити питання про ІТ та отримати корисні матеріали про технічну освіту в Дніпрі.