80 СТУДЕНТІВ УМСФ ПРИЙНЯВ МИТНИЙ ПОСТ «СЛОБОЖАНСЬКЕ» ДНІПРОВСЬКОЇ МИТНИЦІ ЦЬОГО ТИЖНЯ

51 студент спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (групи МС23-2, ПУ23-1, ПУ22-1), 16 студентів спеціальності «Соціальне забезпечення» (СЗ23-1), 13 студентів спеціальності «Національна економічна безпека» (НБ23-1) разом з 5 викладачами трьох кафедр відвідали з ознайомчим візитом митний пост «Слобожанське» Дніпровської митниці протягом цього тижня.

Головний державний інспектор Владислав Фокін провів для студентів огляд робочих зон митного поста і розповів про особливості професійної діяльності в митних органах і на митних постах, зокрема, познайомив з поточною роботою оглядової рампи, зони митного контролю, складських приміщень. Студенти спостерігали частковий митний огляд, виконання митних формальностей інспекторами відповідно до генерування системою ризиків. В адміністративному приміщенні митного поста студенти мали можливість на власні очі побачити процедури оформлення документів, робочі місця інспекторів, куточок споживача адміністративних послуг. Відповідно побачене викликало надзвичайний інтерес у студентства у вигляді безлічі питань до головного державного інспектора В.Фокіна.

Дякуємо головному державному інспектору Владиславу Фокіну за надзвичайно цікаву, корисну інформацію, відкритість, щирість, стійкість, витримку та чесні відповіді!

Від імені викладачів і студентства також висловлюємо щиру вдячність за сприяння та організацію практичного заняття заступнику начальника митного поста «Слобожанське» Дніпровської митниці Денису Тарасову і начальниці управління по роботі з персоналом Ірині Яровій!

За всебічну підтримку та транспортне забезпечення дякуємо керівництву нашого університету!

До нових зустрічей!