Презентація Молодіжної демократичної асоціації «ЙОДА»!

В рамках реалізації Протоколу про співпрацю між Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні (IFES Україна) та Університетом митної справи та фінансів від 08 грудня 2022 р., триває викладання вибіркового ОК – навчального курсу «Демократія: від теорії до практики» для студентів ІІ курсу спеціальності 293 «Міжнародне право» у першому семестрі 2023-2024 навчального року.

26 жовтня 2023 року відбулась зустріч-презентація Анастасії КАЛІМАНСЬКОЇ, представниці Громадської організації «Молодіжна демократична асоціація «ЙОДА», менеджерки спільноти #dem_fam, зі студент(к)ами навчальної групи МП-22-1. Пані Анастасія поділилася історією створення ЙОДА, заснованої випускниками навчального курсу та спрямованої на об’єднання та консолідацію зусиль у демократичних трансформаціях України, розповіла про існуючі проєкти та можливу підтримку під час навчання на курсі та після його завершення щодо подальших можливостей співпраці.

Команда відділу міжнародних зв’язків і кафедра міжнародного права та УМСФ висловлює вдячність ГО «Молодіжна демократична асоціація «ЙОДА» зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю!