Стартував пілотний проект з підготовки менеджерів ЗЕД

У рамках пілотного проекту з підготовки менеджерів ЗЕД, який започатковано партнерськими організаціями Університету митної справи та фінансів -
СТОВ «АгроМайстер» та Дніпропетровською торгово-промисловою палатою, відбулися зустрічі зі студентами спеціальності 073 «Менеджмент», що виявили бажання взяти участь у проекті.

Мета проекту – надання практичних знань студентам – майбутнім   фахівцям у сфері ЗЕД,  забезпечення їх високого професійного рівня підготовки завдяки повній інформаційній і корегуючій  підтримці з боку ДТПП; працевлаштування у разі успішного проходження навчання. 

Перший етап проекту – відбірковий, який було організовано Центром кар’єри УМСФ,  пройшов в у формі співбесід претендентів з директором СТОВ «АгроМайстер» Володимиром Похвальним та менеджером Катериною Плахотою. Мета цього етапу – ознайомлення студентів з завданнями та вимогами до фахівців у сфері ЗЕД, відбір із них найбільш мотивованих та тих,  які вже відповідають необхідним критеріям з точки зору професіоналів у даній області діяльності.

Вітаємо наших студентів, які успішно пройшли перший етап – Багро Катерину (гр. М-21), Федосєєву Надію (гр. М-24) та Залату Анастасію (гр. М-24). Віримо, що наступний етап – практичної підготовки, під час якого вони отримуватимуть цікаві завдання, необхідну інформацію та корегуючу підтримку від фахівців-наставників Дніпропетровської торгово-промислової палати, стане для них вагомою сходинкою на шляху побудови успішної професійної кар’єри.

Дякуємо СТОВ «АгроМайстер» та Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за співпрацю!