Цикл навчальних вебінарів для студентів УМСФ від міжнародної ІТ-компанії ZONE3000

Раді, що сучасні роботодавці – це відкриті компанії, які охоче діляться своїм досвідом, знаннями та навіть секретами. Студенти УМСФ переконалися в цьому на власному досвіді, адже наш партнер ZONE3000 провів справжній марафон з навчальних вебінарів.

ZONE3000 – це міжнародна компанія, яка існує на українському ІТ-ринку вже понад 24 роки. Наразі співпрацює з 2300+ фахівців, входить до рейтингу ТОП-10 серед ІТ-компаній, а також до ТОП-25 роботодавців, відкритих для молодих талантів.

Олег Опришко, Admin Recruiter & Event Manager ZONE3000, провів низку лекцій на різні теми, а саме:

08.05.2023 - «Карʼєра в ІТ ближче, ніж ти думаєш». 

В рамках цієї онлайн-лекції Олег розказав, як пропрацювати упередження перед пошуком першої роботи, правильно скласти CV, легко пройти співбесіду та поєднати навчання з карʼєрою.

11.05.2023 - «Тут і зараз. Як подолати прокрастинацію». 

Студенти дізналися більше про таке явище як прокрастинація, яку користь або шкоду вона може принести, чим прокрастинація відрізняється від ліні, і головне - як її подолати.

15.05.2023 - «Особистий карʼєрний план». 

А ось тут Олег поділився практичними порадами, як ефективно побудувати свій професійний план, як краще рухатися по ньому та досягати карʼєрних вершин швидше ніж ті, хто не має особистого карʼєрного плану.

До речі, зараз ZONE3000 запрошує молодих фахівців на позицію Customer Support Specialist. Більше про вакансію:

- Головні вимоги – бажання розвиватися й англійська рівня Intermediate чи вище.

- Дохід від $450.

- Всьому необхідному навчать на тренінгу (який компанія також оплачує).

- Можна поєднувати роботу та навчання.

- Безоплатні курси англійської.

- Приємні пропозиції та знижки від партнерів (наприклад, Rozetka, MakeUp, Цитрус, Jysk тощо).

- Робота віддалена, тому можна працювати з дому.

Щоб спробувати себе на позицію Customer Support Specialist, пишіть в Telegram @ZONE3000_kh чи одразу залишайте контакти у формі https://bit.ly/2OHv4bl, і з вами зв’яжеться рекрутер.

Ми щиро дякуємо Admin Recruiter & Event Manager ZONE3000 Олегу Опришко, за такі інформативні, цікаві та пізнавальні вебінари і висловлюємо надію на подальшу співпрацю та успішні спільні проекти, які сприятимуть професійному і особистісному розвитку студентів УМСФ!