Міжнародний конкурс студентських робіт «Digital Fashion»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» повідомляє, що на базі Київського національного університету технологій та дизайну у жовтні 2023 року відбудеться Міжнародний конкурс студентських робіт «Digital Fashion» (далі – Конкурс).

Конкурс проводиться з метою популяризації і стимулювання розвитку творчого потенціалу молоді у сфері Fashion-індустрії. До участі у Конкурсі запрошуються здобувачі освіти вітчизняних та іноземних закладів вищої освіти.

Участь у Конкурсі безоплатна.

Конкурс проходить у три етапи:

Перший (24.10.2023) – розробка ідей нового дизайну, оформлення та візуалізація, направлення робіт на Конкурс. Виконується конкурсантами на власних комп’ютерах, ноутбуках або планшетах у режимі реального часу онлайн (з використанням платформ Zoom або Google-Meeting).

Другий (25.10.2023) – надсилання конкурсних робіт та оцінювання робіт членами журі. Перевірка здійснюється в режимі віддаленого доступу з використанням інтернет-засобів комунікації.

Третій (26.10.2023) – підбиття підсумків, нагородження. Здійснюється організаторами в онлайн режимі (з використанням платформ Zoom або Google-Meeting у режимі відеоконференції).

Детальну інформацію про конкурс можна дізнатись за посиланням:

https://knutd.edu.ua/pod-ta-publkats/fests-and-contests/df/

Інформацію щодо участі у Конкурсі можна уточнити у Вікторії Кернеш,

доцента кафедри технології моди Київського національного університету технологій та дизайну, тел. +380677962351,

FB https://www.facebook.com/groups/studentcenteroffashion

IN https://www.instagram.com/studentcenteroffashion/