Наші викладачі найкращі в усьому!

На минулих вихідних у м. Вінниця відбулися Всеукраїнські змагання з естетичної гімнастики. У рамках заходу проведено Кубок України з короткої програми (категорія учасниць 16+) та Всеукраїнські змагання «Перлина Поділля» (для малечі).

У змаганнях прийняло участь понад 400 учасниць з різних регіонів нашої країни. Дніпропетровський регіон представляли команда «Delice» (категорія 16+), а також 9 команд маленьких учасниць віком від 3 до 10 років на чолі з Президентом федерації Дніпропетровської області та м. Дніпро з естетичної групової гімнастики, суддею національної категорії, доцентом кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки – Кондратенко Вікторією та тренером, майстром спорту України з естетичної групової гімнастики, суддею міжнародної категорії – Потаповою Кристиною.

Турнір видався насиченим емоціонально і напруженим фізично, але воно того варте. Дівчата вікової категорії 16+ вибороли срібні та бронзові нагороди, а також отримали посвідчення кандидатів у майстри спорту від президента Всеукраїнської федерації.

Серед дитячих категорій у Всеукраїнських змаганнях «Перлина Поділля» команди нашого регіона посіли наступні місця: 1 місце – команда «Delice Sparks» 6-8 років, 1 місце – команда «Delice Sparks» 6-8 років, 1 місце – команда «Jump skill kids» 6-8 років, 1 місце – «Jump skill baby» 3-4 роки, 2 місце – команда «Delice Splash» 8-10 років, 2 місце – команда «Delice Splash» 8-10 років. Також у категорії 4-6 років брали участь наступні команди: «Delice Miracle» та «Delice Magic»

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки вітає нашу Вікторію Володимирівну з такими чудовими досягненням, бажаємо майбутніх перемог!