Семінар-тренінг «Абетка академічної доброчесності»

09 жовтня 2023 р. на спільному засіданні наукових гуртків кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ зі студентами спеціальності 293 «Міжнародне право» проведено семінар-тренінг «Абетка академічної доброчесності»

У ході семінару-тренінгу обговорено актуальні питання принципів доброчесності у закладах вищої освіти та види доброчесної поведінки. Окрему увагу приділено аналізу помилок, які допускають студенти при виконані письмових наукових і творчих робіт, а також обговоренню дій із недопущення аналогічних помилок у майбутньому.

Підбиваючи підсумки, учасники семінару-тренінгу дійшли висновку стосовно того, що розуміння питання дотримання правил академічної доброчесності – це світовий тренд, а також визначили п’ять основних кроків до успішного виконання наукових робіт. Маєте бажання дізнатися більше, обирайте спеціальність 293 «Міжнародне право».

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)