ПРО БАГАТОГРАННІСТЬ ІСТОРИКО-ПРАВОВОЇ СПЕЦІАЛЬНОСТІ, АБО ЯК СУЧАСНИЙ ГУМАНІТАРІЙ МОЖЕ РЕАЛІЗУВАТИ СЕБЕ В БІЗНЕСІ

Розповіла PR-менеджерка лідируючої консалтингової компанії України "Apple Consulting" пані Галина Щербак у відкритій лекції для студентів-істориків Університету митної справи та фінансів 02.10.2023. Для студентів, які в майбутньому мріють спрямувати свій фундаментальний дипломний базис в комерційну сферу, надано поради, як історику розпочати свій бізнес.

Під час лекції пані Галина поділилася власним досвідом роботи як в державному секторі, так і в бізнес середовищі. Лектор підкреслила фундаментальність історичною освіти, наголошуючи на універсальності професії історика, гнучкості істориків навіть у бізнес середовищі. Під час лекції студенти поставили низку запитань шодо яскравих прикладів реалізації свого потенціалу людьми з історичною освітою у сфері бізнесу й отримали відповідь з конкретним прикладом про засновника платформи Prometeus, який за освітою історик.

Від імені кафедри висловлюємо щиру подяку керівництву компанії за можливість послухати лекцію від представника "Apple Consulting", що відкрило для нас нові знання!

 

Р.S. @kaf_istorii_teorii_derzh_prava започаткувала цикл відкритих лекцій для студентів спеціальності #032історіяархеологія задля розширення знань про можливості реалізувати себе в різних сферах діяльності - від музею, архіву, до сфери освіти, від митниці до консалтингу/бізнесу, від політичних структур до історичної журналістики чи правоохоронних органів. Спрямування кожного студента в цікаве для нього русло і є нашою метою, тому протягом року провідні фахівці відомих компанії України та світу будуть ділитися власним досвідом заради розширення знань, знайомств та кругозору в цілому.