Зустріч студентів спеціальності «262 Правоохоронна діяльність» із представником експертно-криміналістичного підрозділу Козіним Ігорем Юрійовичем

21 вересня 2023 року відбулась зустріч студентів спеціальності «262 Правоохоронна діяльність» із представником експертно-криміналістичного підрозділу Козіним Ігорем Юрійовичем СУ ГУНП України в Дніпропетровській області на тему: "Участь правоохоронних органiв в лiквiдацii наслiдкiв вибухiв пiд час вiйни".

Зустріч проходила у форматі відкритої дискусії та лекції яка була присвячена обговоренню питань ролі та функцій правоохоронних органів у ліквідації наслідків вибухів, особливості роботи експертно-криміналістичного підрозділу під час розслідування вибухів та збору доказів. Також студенти набули досвіду щодо практичних прикладів та кейсів з досвіду роботи правоохоронців у вирішенні подібних ситуацій.

Зустріч відзначилася активною участю студентів та багатоцінним обміном досвідом між ними та представником правоохоронного підрозділу. Вона сприяла більш глибокому розумінню важливості роботи правоохоронних органів у складних ситуаціях, пов'язаних з війною та вибухами, а також підкреслила роль професіоналізму та співпраці у вирішенні таких проблем.