Студенти спеціальності "Журналістика" взяли участь в онлайновому тренінгу «Якісні медіа VS Пропаганда: наш фронт у медіапросторі воєнної доби»

Студенти четвертого курсу Університету митної справи та фінансів спеціальності "Журналістика" взяли участь в онлайновому тренінгу «Якісні медіа VS Пропаганда: наш фронт у медіапросторі воєнної доби». Тренінг проведено Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика у партнерстві з Дніпровським Центром журналістської солідарності НСЖУ.

 Учасники цього навчального заходу розглянули проблемні ситуації в комунікативному просторі області, згадали стандарти якісної журналістики, навчилися виявляти пропагандистські матеріали та оминати маніпулятивні пастки. Тренером заходу виступив професор кафедри журналістики УМСФ, експерт Інституту демократії імені Пилипа Орлика Валерій Дрешпак. Також під час тренінгу поділилася своїми спостереженнями за медіапростором Румунії, станом медійної грамотності громадян цієї країни та дотриманням там заходів з інформаційної безпеки  й асистент кафедри Ірина Авраменко, яка продовжує перебувати у цій країні на професійному стажуванні.