INCU запрошує до участі в конференції

Секретаріат Міжнародної мережі митних університетів INCU інформує про проведення двох міжнародних конференцій у листопаді.

  1. Міжнародна конференція "Ініціатива Гейдара Алієва ТРАСЕКА, Середній коридор і міжнародна торгівля" (16-17 листопада 2023 року)

Для участі заявники з усього світу можуть подавати академічні, прикладні, наукові, практичні, політичні статті, а також дослідження конкретних країн або тематичні дослідження та презентації. Спочатку автори мають подати короткі резюме своїх досліджень, статей та презентацій. Відібраним авторам буде запропоновано подати повні версії своїх робіт.  Статті можуть охоплювати різні теми в таких ключових сферах, як міжнародна торгівля, митна справа, логістика, транспорт, ланцюги поставок, а також ініціатива транспортного коридору Європа-Кавказ-Азія (ТРАСЕКА), ініціатива Середнього коридору та ініціатива "Один пояс, один шлях". \

Детальна інформація за посиланням.

  1. Третя міжнародна конференція ВМО в Індонезії "Роль митниці у забезпеченні сталого розвитку та цифрової економіки" (7-8 листопада 2023 року).

Індонезійський митний та акцизний навчальний центр (ICEETC) запрошує дослідників та студентів з університетів-членів INCU та дослідницьких центрів подати доповіді для презентації на конференції.

Додаткова інформація про те, як подати заявку на участь у конференції, включаючи шаблони документів та поширені запитання за посиланням.

Вимоги до оформлення тез