Наші викладачі виступають для індонезійських студентів

17-18 липня викладачі Університету митної справи та фінансів взяли участь у серії вебінарів, організованих партнером індонезійським Університетом науки та комп'ютерних технологій STEKOM. До участі у вебінарі також долучилися представники Чорноморського національного університету імені Петраі Могили (Україна), Університет Венди (Південна Африка), Університет Куала-Лумпура (Малайзія).

Університет представляли Людмила Семенова - к.е.н., доцент, доцент кафедри маркетингу з темою, присвяченою звичкам, які можуть покращити кар'єру в бізнесі.

Про силу підприємницького мислення доповідав Костянтин Жадько - д.е.н., професор, академік Академії економічних наук України, завідувач кафедри підприємництва та економіки підприємств.

Після завершення презентацій доповідачі відповідали на запитання слухачів. Як і очікувалося, у спорі народжувалася істина.

Тепер ми точно знаємо, як правильно формулювати свої думки і які звички потрібно в собі виховувати для досягнення високих результатів. А Ви готові приєднатися до нашої команди лідерів?

Тих, хто цікавиться новими розробками у сфері штучного інтелекту, запрошуємо до участі у вебінарі 24-25 липня.

Олена Паршина - д.е.н., професор, академік Академії економічних наук України, професор кафедри кібербезпеки та інформаційних технологій має для Вас корисну інформацію. Ми скоро повідомимо Вам лінки для підключення. Слідкуйте за нашими новинами!