Підписано договір про співпрацю УМСФ з міжнародною ІТ-компанією ZONE3000

7 червня в УМСФ відбулось підписання договору про співпрацю Університету з міжнародною компанією ZONE3000.

Сучасний розвиток освіти, економіки і, загалом, суспільства неможливий без взаємовигідного співробітництва закладів освіти з роботодавцями. Це дуже добре розуміють в Університеті митної справи та фінансів і тому завжди прагнуть налагодити тісні зв’язки з тими установами та компаніями, які є відкритими до співробітництва,  охоче діляться своїм досвідом, знаннями та, навіть, секретами.

Саме такою і є компанія ZONE3000, яка існує на українському ІТ-ринку вже понад 24 роки та входить до рейтингу ТОП-10 серед ІТ-компаній, а також до ТОП-25 роботодавців, що є відкритими для молодих талантів. І саме тому Центр кар’єри УМСФ з самого початку знайомства з ZONE3000 прагнув налагодити співпрацю з компанією, організовуючи проведення Ярмарків вакансій, тематичних вебінарів, онлайн зустрічей з її представниками, а також постійно інформував про її вакансії та навчальні програми.

Багато хто зі студентів та випускників Університету пройшли навчання в компанії, отримали перший досвід роботи та успішно працевлаштувались.

Ректор УМСФ Дмитро Бочаров і голова вченої ради Віктор Ченцов в ході зустрічі з Admin Recruiter & Event Manager ZONE3000 Олегом Опришко обговорили питання перспектив подальшої співпраці та успішних спільних проектів, які сприятимуть професійному і особистісному розвитку студентів УМСФ!

Щиро дякуємо нашій компанії-партнеру та сподіваємось на багаторічну плідну співпрацю!