Науковий ліцей міжнародних відносин другий рік поспіль відзначений ЗОЛОТОЮ медаллю на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

17-19 травня 2023 року в режимі онлайн відбулася ХІV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2023». Щороку організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Науковий ліцей міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів став активним учасником рейтингового конкурсу у номінації «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес: сучасні рішення та перспективи» та за результатами оцінки журі отримав ЗОЛОТУ медаль! В рамках виставки директоркою ліцею, вчителем історії та громадянської освіти Власовою Наталією з учнями 10 класів ліцею було проведено відкритий урок на платформі Zoom «Маніпуляції в медіапросторі. Фейкова інформація. «Мова ворожнечі». Переглянути відеозапис уроку можна за посиланням: https://youtu.be/ZyvuP_opbvY

Науковий ліцей міжнародних відносин також був відзначений дипломом за презентацію досягнень і активну діяльність із підвищення якості національної системи освіти, а автори конкурсної роботи Власова Н.С, Гевела І.С, сертифікатами за перемогу в конкурсі з тематичної номінації.