Учні та вчителі Наукового ліцею міжнародних відносин УМСФ — у складі спікерів Міжнародної (не)конференції EdCamp у м.Познань (Польща)

13 травня 2023 року у місті Познань (Польща), за сприяння ГО “Твої кроки”, відбулася непересічна подія — міжнародна (не)конференція EdCamp для вчительства - “Україна + Польща: світле майбутнє освітніми спільнотами”, яка об'єднала більше 500 учасників (в режимі онлайн/офлайн) та 44 спікери з різних країн. Серед спікерів заходу були і представники міста Дніпра — директорка “Наукового ліцею міжнародних відносин ІІ — ІІІ ступенів” Університету митної справи та фінансів — Наталія Власова та учениця 8 класу ліцею — Жара Вероніка, які виступили на спікерській паралелі “Презентуємо” з майстер-класом на тему: “STEM: мистецтво поєднати непоєднуване”. Під час майстер-класу було презентовано роботу на уроках з гуманітарних дисциплін із застосуванням елементів STEM-освіти. Вчителі мали змогу дізнатися більше про проекти STEM-освіти, методики роботи з наборами LEGO, 3D-пазлами та онлайн-платформами STEM-лабораторій. Спікери були відзначені подяками від координаторів EdCamp та ГО “Твої кроки”.

Переглянути відеозапис спікерської паралелі “Презентуємо” та побачити майстер-клас “STEM: мистецтво поєднати непоєднуване” можна за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=ZW8WlZQDswA&t=12547s