Кафедра міжнародного права УМСФ – на Форумі викладачів громадянської освіти!

Громадська організація «Асоціація викладачів громадянської освіти» за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем в Україні (International Foundation for Electoral Systems - IFES) організовували всеукраїнський Форум викладачів громадянської освіти з метою розвитку громадянської освіти в Україні та об'єднання освітян, що викладають курс IFES "Демократія: від теорії до практики". Захід тривав з 12 по 13 травня 2023 року у м. Яремче, Івано-Франківська область. В умовах війни та героїчного протистояння українців, громадянська освіта стає ще більш актуальною та необхідною. Крім того, значення та важливість формування активної громадянської позиції у студентів та усвідомлення ними своєї ролі як громадян у післявоєнній відбудові держави вже сьогодні потребують актуалізації.

Від Університету митної справи та фінансів активну участь у Форумі взяли завідувач кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин Сергій ПЕРЕПЬОЛКІН та провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Дмитро ТРЕСКІН. Форум став чудовим майданчиком для обміну ідеями, досвідом та можливістю розробки рекомендацій щодо розвитку громадянської освіти в Україні для державних органів, закладів вищої освіти та донорів.

Кафедра міжнародного права та команда відділу міжнародних зв’язків УМСФ висловлює подяку Асоціації викладачів громадянської освіти і Міжнародній фундації виборчих систем в Україні та готовність до подальшої плідної співпраці!