ПРО ВИБІР ВИДУ ДІЯЛЬНОСТІ, ПЛАНУВАННЯ ТА ФОРМУВАННЯ КОМАНДИ В БІЗНЕСІ!!!

ОФЛАЙН 04-06 квітня в УМСФ для студентів та абітурієнтів, стейкхолдерів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» (до 2023 року 076«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») було проведено практичний кейс від Центру розвитку підприємництва та кафедри підприємництва та економіки підприємства «Вибір виду діяльності майбутнього підприємства» від Голови Дніпровської міської організації роботодавців, директору Центру Галагана Олександра Васильовича. 

05 квітня на практичний кейс завітав заступник  начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровські області Валерій Леонов та прийняв участь у заході.

В процесі навчання  розглянули бізнес-процеси, етапи формування підприємства, планування господарських операцій, оподаткування в підприємницькій діяльності, поважні лектори дали відповіді на питання. Пропонуємо світлини з заходу. 

Якщо є по організації підприємницької діяльності або навчання за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» за освітніми рівнями: баклавр, магістр, доктор філософії -можна надсилати запитання на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..