НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН ПРОВІВ ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА ОНЛАЙН ДЛЯ УЧНІВ ШКОЛИ №9 М.ПОКРОВСЬК

     20 квітня 2023 року ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ було проведено день абітурієнта онлайн для школярів 11 класів ЗОШ I-III ступенів №9 Покровської міської ради.

     З вітальним словом від керівництва інституту права до майбутніх абітурієнтів звернувся директор Ліпинський В.В., який розповів про основні досягнення випускників та перспективи, що відкриваються перед студентами навчального закладу.

     Учні зустрілися з відповідальним секретарем приймальної комісії Тараненко В.Є., дізналися про умови та правила прийому до Університету у 2023 році, систему визначення результатів абітурієнта.

     Майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитись за напрямом підготовки 293 «Міжнародне право». Завідуюч кафедри міжнародного права та гарант спеціальності Перепьолкін С.М. презентував спеціальність та розповів про перспективи навчання та можливості працевлаштування, додав про високий рівень вивчення іноземних мов за цією спеціальністю та якісний професорсько-викладацький склад кафедри. 

     Долучайся до наступних заходів ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ!

     Ми кращі! Обирай кращих! Твоє успішне майбутнє з нами!